Nyitva: H - V: 8.00 -24.00
Asztalfoglalás: +36-1-266-2110

CENTRÁL SÉF MENÜ / CENTRAL CHEF MENU

Kecskesajt rétes, szarvasgombás méz 2.550.-
Goat cheese strudel, truffle honey 
Laposa Borbirtok - Apukám Világa Olaszrizling 2016, Badacsony 1.690.-
 
 
Kacsa spring roll, üvegtészta saláta, édes chili szósz 2.750.-
Duck spring roll, rice noodle salad, sweet chilli sauce
Bencze Családi Birtok - Aries Rajnai Rizling 2015, Badacsony 1.990.-
 
 
Articsókás burgonya krémleves, füstölt marhanyelv 2.150.-
Cream of potato, artichoke, smoked Ox tongue
 
 
Sült csirke consomme fenyőmagos ravioli, zöldségek 2.450.-
Chicken consomme, nut ravioli, mixed vegetables
 
 
Vörösboros marhapofa, gomba, répa, burgonyapüré 3.950.-
Beef cheeks in red wine,mushroom, carrot, mashed potatoes
Ipacs Szabó István – „Nászút helyett” Cabernet Franc 2015, Villány 1.590.-


Jércemell, céklás rizottó, juhsajt 3.450.-
Chicken breast, beetroot risotto, sheep cheese
Bodrog Borműhely – Várhegy Furmint 2015, Bodrogkisfalud   1.490.-


Vajhal, padlizsánpüré, uborka raita , 5.450.-
Pan fried butterfish, cucumber raita, eggplant purée
Benedek Pince – Epreskert Chardonnay 2016, Gyöngyöstarján 1.390.-
 
 
Pásztor pite 4.950.-
Sheperds’s pie
Ráspi – Cabernet Sauvignon 2015, Fertőrákos 1.590.-

 
Malaccsászár, cassoulet 4.550.-
Pork belly , cassoulet
Bence Családi Birtok – Pinot Noir 2015, Badacsony 1.290.-
 
 
ÉTLAP / MENU
 
Előételek / Starters
 
Paprikás rák szarvasgombás rizottó, krémes tejföl 3.750.-
Truffle risotto, crab, sour cream
 
Hideg sült kacsamáj, hagymalekvár, zöld dió, vajas kalács 3,950.-
Cold foie gras , onion chutney , green walnut, brioche
 
Levesek / Soups
 
Centrál gulyásleves 2.650.-
Central goulash soup
 
Újházi tyúkhúsleves, csigatészta 2.450.-
Chicken broth artisan noodles
 
Főételek / Main courses
 
Omlós borjúsült, knédli, gomba, kacsamáj 5.950.-
Roasted veal, bread dumpling, duck liver , porcini
 
Mangalica pofa pörkölt, tarhonya, uborkasaláta 4.550.-
Mangalica  cheek stew, egg barley, cucumber salad
 
Centrál Cézár saláta, csirkemell 3.850.-
Central Caesar salad, chicken
 
Centrál Cézár saláta, grillezett kecskesajt 3.950.-
Central Caesar salad, goat cheese 
 
Serpenyőben sült fogas, illatos gomba, pak choi , kapros túró gombóc 4.850.-
Fillet of pike-perch, pak choi, cheese dumplings, dill
 
Kacsa-trió ( kacsacomb, rózsaszín kacsamell, kacsamáj veluoté ) 5.550.-
Trio of duck ( leg, breast, liver velouté)
 
 
Desszertek / Desserts
  
Gundel palacsinta 2.450.-
Gundel pancake
 
Mákos guba, tökmagolaj 1.550.-
Poppy seed bread pudding,  pumpkin seed oil
 
Kókuszos panna cotta, passió gyümölcs, ananász 1.450.-
Panna cotta, passion fruit, pineapple
Pina Colada 2.250.-
 
Szilvás gombóc duó (mák – pankómorzsa) 1.850.-
Plum dumplings (poppy seed crumb)
Zwack Unicum Szilva 1.150.-
 
 
Asztalfoglalás
Reservation
Phone: +36 1 266 2110
facebook.com/centralkavehaz
Follow us on Instagram: centralkavehaz
 
Rendezvényszervezés, csoportos foglalás
Event organization, group booking
Phone: +36 30 382 3357
 
 
 
Áraink forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák.
Our prices are in HUF and include VAT.
 
Az étel- és italfogyasztásra 13 % szervízdíjat számítunk fel.
We charge 13 % service fee on food and beverage consumption.
 
Free Wi-Fi: centralcafe
Jelszó / password: 1887central
 
Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az üzletünkben kapható élelmiszerek glutént, rákféléket, tojást, halat, földimogyorót, szóját, laktózt, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, kén-dioxidot, csillagfürtöt, puhatestűeket, transz-zsírt tartalmazhatnak. Kérjük, rendelés előtt tájékozódjanak munkatársainktól!
 
If you suffer from a food allergy or intolerance, please let your server know upon placing your order. To help, our easy to use guide covers the most common allergens as well as suitability for vegetarians or vegans.
 
 
asztalfoglalás
+36-1-266-2110