Nyitva: H - V: 8.30 -23.00

Előételek

 

Kacsamáj torchon, eper, pisztácia 3990.-

Portói borban pácolt kacsamáj (torchon) kíméletesen hőkezelve, kihűtve és szeletelve, könnyű, laza piskótaszerű pisztáciaszivaccsal, bodzás szirupban marinált eperrel és pisztáciahomokkal tálalva.

Salátavariáció, zöldfűszeres majonéz, feketerizs-chips 2790.-

Vékonyra szeletelt répák, céklák, spárgák és más zsenge zöldek, bébi zöldsaláták vegyesen zöldfűszerekkel (tárkony, turbolya, kapor, petrezselyem) ízesített majonézmártással, fekete rizsből készített, olajban sült vékony chips-szel.

„Tatár beefsteak” borjúból 3890.-

Apróra vágott nyers borjúhús, olajos kapribogyó, cornichon uborka, jus és Maldon-só bekeverve, két ropogós kenyérchips között tálalva, céklával és tormával kísérve.

 

Levesek

 

Újházi tyúkhúsleves 2290.-

Autentikus, klasszikus recept alapján főtt tyúkhúsleves shiitake gombával gazdagítva, sárgarépával és friss borsóval, lúdgége tésztával, levesbetétként konfitált és megpirított csirkeszárnyfilével tálalva.

Gulyásleves Goulash soup 2490.-

A klasszikus gulyás marhapofából főzve, gyökérzöldségekkel és Spatzle betéttel, őstermelői pirospaprikával, „szétszedve” tálalva – a tányérban a sűrűje, a lé az asztalnál porcelánkancsóból teljesíti ki a levest.

Spárgakrémleves, ricottával töltött tortellini 2390.-

Fehér spárgából főtt krémleves házi, zöldfűszeres ricottával töltött tortellinivel és kétszínű spárgával.

 

Főételek

 

Grillezett lazac, zöldborsópüré, hollandi mártás 4790.- 

Zöldfűszerekkel és citrusokkal röviden pácolt lazac körbepirítva, natúr zöldborsópürével, spárgával, friss zöldborsóval tálalva, hollandi szósz és zsenge zöldfűszerek kíséretében.

Kacsamell, káposztás cvekedli, hagymapüré, gomba 4990.-

Bőrös kacsamell rozéra sütve, ragacsosra párolt-karamellizált káposzta agnelotti házi tésztába töltve, vajas vöröshagymapürével, pirított eringi gombával és marinált bébi római salátával.

Sous-vide jércemell, burgonyafőzelék 3490.-

Omlós sous-vide csirkemell grillezve, krémes, szifonnal habosított burgonyafőzelék lila és fehér főtt és pirított burgonyakockákkal, vajban fonnyasztott bébispenóttal, konfitált tojássárgával és angolzellerrel.

Marhapörkölt, pásztortarhonya  3890.-

Omlósra főtt marhapörkölt aszalt paradicsommal és marinált lilahagymával gazdagítva, hagymás alapon apróra kockázott krumplival főtt tarhonya friss újhagymával, angolzellerrel és petrezselyemmel bekeverve.

Gombaraguval töltött padlizsán 3890.-

Kecskesajtos gombaraguval töltött vékony padlizsánszeletek felgöngyölve és megsütve, csicsókapürével és vajon párolt színes zöldségekkel tálalva.

Nyúl vadasan 4790.-

Darált nyúlcombból főtt zöldséges ragu házi főtt tésztalapok között tálalva, selymes vadasmártással, glasszírozott bébirépákkal és brokkolinivel.

Borjú bécsi, majonézes burgonyasaláta 4990.-

Klasszikus módon készült bécsi szelet borjúcombból, ropogós pankó-morzsában sütve, hagymás-ecetes lébe áztatott burgonyával tálalva, majd majonézzel összeforgatva, apróra vágott cornichon uborkával és kapribogyóval gazdagítva.

Klasszikus „bécsi tányérhús” 6990.-

Békebeli marhahúsleves gyökérzöldségekkel és marhafartővel főzve, a leves zöldségekkel és tésztával tálalva, mellé velőscsont pirítóssal, valamint főtt marhahús háromféle szósszal (tormás almaszósz, kenyeres parajszósz és zöldfűszeres majonéz) és hagymás burgonyával tálalva.

 

Desszert

 

Almás pite 1890.-

Omlós-ropogós pitemorzsán könnyű mousse karamellizált almával, fahéjfagylalttal tálalva.

 

Hagyományos magyar desszertjeinket és cukrászkülönlegességeink széles választékát megtalálja desszertlapunkon és megtekintheti cukrászpultunkban!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a számla végösszege 13% szervízdíjat tartalmaz.

 

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. 

 

 
asztalfoglalás
+36-1-266-2110